SNEFLOKKE kommer vrimlende
hen over Diger trimlende, 
det knyger ud af Himlene, 
det sluger Hegn og Gaard, 
det ryger ind ad Sprækkerne
til Pølserne paa Rækkerne, 
og Faarene ved Hækkerne  
faar Blink i Pelsens Haar. 

 

Så er vinteren omsider nået til Hallegård, og det kan ses og mærkes her på landet. Den bumlede vej op til gårdbutikken er jævnet helt ud af snemasserne, og antallet af besøgende er reduceret. Nu er det tid til fordybelse!

Den 15. januar tager vi et smut til Berlin, for at deltage i messen Grüne Woche. Målet med turen er at øge europas kendskab til vores lille pølserige, og samle inspiration fra kollegaer og deres produkter på tværs af landegrænser. Vi er meget stolte over at have fået tilbudt denne mulighed. Det bliver sjovt, og vi lover billeder på facebook fra arrangementet.

I produktionlokalerne laves der i disse dage store partier af spegepølser, ølpinde og bacon. Men der også tid til at reflektere over nye produkter. Pølsemager Lukas og Slagter-Anders dagdrømmer om en venindetur til Spanien, for at kunne samle viden om spansk salchicha-kultur. Vi håber at turen bliver en realitet, og at vi kommer til at nyde gode pølser lavet af godt kød og kærlighed. 

 Storken har passeret Hallegård hele to gange her i julen, og to søde gallowaykøer har øget bestanden med to frække kalve, der har det godt, og laver spilopper med fårene. Alle er velkommen til at kigge forbi, og se kalvene lege.