I anledning af jagtsæsonen og alt det skønne vildt i den bornholmske natur inviterer vi lørdag d. 3/11 kl. 17.00 til en gastronomisk hyldest til Bornholms flora og fauna med kok Rasmus Grønbech på Hallegård. Rasmus er en rigtig god ven af huset, og ud over en kroning som Årets Kok har han fra 2011 til 2016 også drevet restauranten Grønbech & Churchill, som allerede fra andet leveår kunne bryste sig med en stjerne i Michelin-guiden. Rasmus er således en af de mest erfarne og rutinerede gourmetkokke i landet, og vi glæder os til at invitere ham ind i vores køkken, hvor han sammen med vores kok Mathias Sejer Sørensen vil stå for en: Eksklusiv syvretters vildtmenu - udelukkende med bornholmsk vildt. I samarbejde med lokale og københavnske vinimportører har vi sammensat en eksklusiv vinmenu til maden, så det bliver i høj grad en aften ud over det sædvanlige her på Hallegård.

Prisen for deltagelse er 1495,- pr. person og inkluderer syv retter med tilhørende vinmenu, indledende apéritif og appetizer og efterfølgende kaffe og petit four. Gildet starter kl 17.00

Der er et begrænset antal pladser. Tilmelding er nødvendig og kan kun foretages på pelle@hallegaard.dk. Husk at oplyse om eventuelle allergier i jeres selskab ved bestilling.