September 2017

 

Sommeren er næsten gået på hæld, og den værste travlhed har lagt sig. Der har igen i år været så travlt at alle spegepølserne er blevet udsolgt! Meeen vi har allerede fået det næste lille batch spegepølser ind, og pølsemager Tony arbejder på fuldt tryk for at klemme flere pølser igennem ovnene.  Kom ud og se og smag på de varianter der hænger til skue lige nu. 

Slagtehusets indkøringsfase er ved at være slut. Vi sætter nu mere tempo på slagtningerne, og begynder at slagte for fuld kapacitet. 
Da lammene som blev født tidligere på året, nu er ved at være oppe i den vægt man ønsker, kommer vi til at se en del til lammekød i disken.
Denne sommer har vi solgt utrolig meget lam. I den forbindelse skal vi huske at rose de bornholmske fåreavlere, som har leveret noget utrolig flot kød. Skal du have gæster og vil være sikker på at kunne få en lammekølle, vil vi anbefale at sende en bestilling til bestilling@hallegaard.dk. 
LIGE NU: Lammekød født, opvokset og slagtet på Hallegaard! 

Nu hvor vi går en koldere tid i møde har vi selvfølgelig sørget for en masse lækkert oksekød til jeres simreretter. Kødet kommer fra en række forskellige bornholmske kreaturer. Flere af dem fra en økologisk produktion, aflivet uden stress -på marken. Vi må desværre ikke kalde dem økologiske , da vi endnu ikke har modtaget godkendelsen til at sælge økologisk kød i butikken.