Uge 50

Denne uges aftensmad byder på en klassiker i det franske køkken -Boeuf Bourguignon!
Serveres som frokost i caféen fredag , eller som take away på Hallegaard og i Rønne Torvehal fredag og lørdag.
Vi tager gerne imod bestillinger på telefonen.
125,-/person

 

Nytårsmenu på Hallegaard

 

Som noget nyt tilbyder vi i år, Hallegaards Nytårs Take Away.

Tilbring aftenen sammen med dine gæster og lad os stå for maden. 
Vi klargører og pakker maden så den blot skal varmes og anrettes.
 

~ Hallegaards Nytårs menu ~

Røget Østersø laks, syrnet fløde, peberrod, saltet agurk og vintersalater.

Bornholmsk oksemørbrad, brændte løg, løg vichy, gratineret marvpibe & sauce bordelaise.

(3 x ost med tilbehør + 75kr)

Hvid chokolademousse med pistacie og calvados, confiteret citron og kiksebund

(Kransekage + 50kr)

(Natmad: cremet fiskesuppe med vintergrøntsager og østersøtorsk + 50kr)

- 495kr

Bestil via e-mail, hallegaard@hallegard.dk, senest 29/12.

Kan afhentes d. 31/12, mellem 11:30-13:30.

 

Julefrokost på Hallegaard

Resten af året, november og december, holder vi fredag og lørdag åbent i frokostcafeen fra kl. 12-14.00. Om fredagen vil man kunne få dagens ret. Enten som frokostservering eller som take-away-aftensmad. 
Lørdag serverer Mathias en fræk julefrokost. Menuen består af følgende:  

 

- Hallegaards marinerede sild m. rødløg, kapers og dild.

- Paneret rødspætte m. mayonnaise og rejer
 

- Kalvesylte med grov sennep og rødbeder

- Augustas leverpostej med Sirius bacon og svampe

- Blodpølse og æblemos

- Confiteret andelår med syltet græskar og varme krydderier

- Ristepølse med grønkål
 

- Creme brulee a la mande med syrlige kirsebær

- Øl/most

-Snaps


249,-/person

 

Da vi har begrænset antal siddepladser, anbefaler vi at man bestiller bord på forhånd. Ring på 56470247.