Kom og vær med når Mathias i selskab med nogle af landets absolut bedste kokke vil tilberede en middag i de naturskønne omgivelser på Hallegaard.

Blandt de gæstende kokke er: 
Rasmus Grønbech, selvstændig - 11 & 12 maj
Mark Lundgaard, Restaurant Kong Hans Kælder - 25 & 26 juni
Andreas Bagh, Restaurant Marchal - 11 & 12 juli
Thomas Rode, selvstændig - 3 & 4 august
Nicolai Nørregaard, Restaurant Kadeau (dato kommer senere)
Mikkel Maarbjerg & Nikolaj Kirk, selvstændige (dato kommer senere)

Her vil Mathias og hans gæstekok stå for en middag i marken tæt på køer og får med mad over bål, vilde blomster, ternede duge, langborde og sommerens dufte og lyde.

Menuen er op til Mathias og gæsten, som dagen inden vil besøge de lokale landmænd og udse sig skønne og lækre lokale grøntsager. Alt kød vil selvfølgelig være Bornholmsk og slagtet på Hallegaard.

Første arrangement Middag i Marken foregår den 11 & 12 maj 2018 hvor dagens gæstekok er Rasmus Grønbech.

“ Rasmus Grønbech har med mere end 20 års erfaring i kokkefaget stået bag komfuret på nogen af landets mest prominente restaurant. I flere år drev han sin restaurant Grønbech & Churchill som fik en Michelin stjerne kort efter åbningen i 2011 til han lukkede den i 2016.
Rasmus ynder stort respekt i branchen for sin mad og især for sin tilgang til grøntsager”

Arrangementet varer fra kl. 18:00 - 21:30. Vi byder alle velkomne kl. 18:00 til snack og aperitif.

Vi har et begrænset antal pladser, og der kan KUN bestilles via e-mail: Hallegaard@hallegaard.dk eller på telefon
56470247.
Arrangementet inkluderer drikkevarer og koster 595kr pr person.

NB. Da menuen ikke er sat, kan der desværre ikke tages forbehold for allergener.