Fire fredage og lørdage i november og december inviterer vi indenfor til Hallegaards julefrokostbord

I løbet af fire fredage og lørdage i november og december holder vi julefrokost her på gården. Mathias i køkkenet er allerede gået i gang med forberedelserne, og som altid laver vi alt helt fra bunden.

Menuen er som følger:

Hallegårds marinerede sherrysild
Røget laks med æble, peberrod og dild
Paneret østersøtorsk, rejer og mayonnaise

Rullepølse, sennep og sky
Sylte, rødbeder, cornichoner og dijonnaise

Tærteskal med svinekæber, appelsin, timian og friteret jordskok
Blodpølse med æble
Ristepølse med stuvet grønkål
Svineskank med rødkål og syltet agurk, kartoffelpuré og stegesky

Crème brulée à la mande

Prisen for dette overdådige julebord er 295,- pr. person, og der er selvfølgelig mulighed for masser af god øl og snaps til at skylle ned med.

Vi holder to frokoster pr. dag, og datoerne og tidspunkterne er som følger:
24/11: 11.30-13.30 og 14-16

7/12: 11.30-13.30 og 14-16
8/12: 11.30-13.30 og 14-16

14/12: 11.30-13.30 og 14-16
15/12: 11.30-13.30 og 14-16

21/12: 11.30-13.30 og 14-16
22/12: 11.30-13.30 og 14-16


Tilmelding foregår ved at skrive en mail til pelle@hallegaard.dk eller ved at skrive til os her på Facebook. Der er 20 pladser til hver frokost, så hvis du vil invitere dine kolleger eller familie på jul, sul og hygge på landet, så slå til snarest :)

Kh os på Hallegaard