I denne uge sætter vi fokus på anden. Typisk sælger vi kun denne prægtige fugl til jul, men vi synes altså at den skal have en chance for at vise jer hvad den ellers kan! I den forbindelse har vi fået et mindre parti ænder hjem, og kokken Michael har atter en gang bevist at han er af den gamle skole, og lavet de lækreste andedelikatesser til køledisken! 

Andebryst
Store dejlige andebryster lige til at komme i ovnen, eller lægge på grillen. 200,-/ kg. 

Confiteret and
Confiteret andelår og bryst lavet i sous vide i 12 timer. Lige til at lægge på en pande (ca 15 min.), mens du laver salaten. Det er da fast food med mening! Og som bonus har den lang holdbarhed!

Anderilette
Vi har set svineriletter og lammeriletter i disken i flere måneder nu. Men nu kommer klassikeren -anderilette. Lavet i små søde glas, kan den franske delikatesse for eksempel bruges som værtindegave. Lige til at smørre på det dejlige surdejsbrød fra Hallegaard.